Presly & Sun

Hoewel niet gedefinieerd, kan iedereen de Californische mythe beschrijven. Het heeft Californië getransformeerd in een meer gevoel dan een plaats. Het gaat over muziek, vrijheid, zee, strand en zon. Het draait allemaal om eerlijkheid, vriendschap, plezier en geluk. Het Californische gevoel gaat over inclusiviteit, over tolerantie. Hier raken we het hart van Presly & Sun. Het logo van Presly & Sun gaat over jou een podium geven om jezelf te zijn. Het is een uiting van vrijheid, muziek en mode.

Met een verfijnde en subtiele basiscollectie nemen mannen vandaag de dag hun verantwoordelijkheid door zuinig om te gaan met mode. Door tijdloze stijl en minimalistisch design te combineren, transformeert Presly & Sun je garderobe in een team van kledingstukken die samenwerken. De collectie bestaat uit chino's, shorts, T-shirts, polo's, truien, ondergoed, accessoires, hoodies en sweaters. Presly & Sun geeft je de mogelijkheid om op een makkelijke manier eindeloos te combineren.

DON'T WASTE YOUR STYLE

Door te werken met uitsluitend kwalitatieve materialen en dit te combineren met een tijdloos design, maakt Presly & Sun het jou mogelijk collecties duurzaam te dragen over de seizoenen heen. Wij noemen dit Frugal Fashion. Zuinig en bewust omgaan met mode. Ons antwoord op fast fashion. Wij inspireren mannen om met onze iconic basics puur zichzelf te zijn. Vol zelfvertrouwen jezelf uitspreken. Subtiel gedragen met het iconisch logo. Zo verbind Presly & Sun zich met jouw identiteit.